Cafetiera cu rasnita Russell Hobbs 22000-56 pret si specificatii tehnice

       Russell Hobbs 22000-56 este o cafetiera electrica care te va ajuta in fiecare dimineata la prepararea cafelei, in cel mai scurt timp posibil. Modul de operare este simplu si intuitiv datorita interfetei cu afisaj electronic, care te va ghida de fiecare data in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa ii urmaresti la fiecare moment. In partea din fata a cafetierei este situat panoul de control, acesta digital, are 3 butoane, 2 LED-uri si un termometru electronic.

     Alimentarea se face de la priza, iar puterea este de 1000 de watti. Aceasta cafetiera metalica Russell Hobbs 22000-56 este ideala pentru persoanele care doresc o calitate excelenta, atat a aromei, cat si a design-ului. Vasul termoizolant cu pereti dubli din otel inoxidabil mentine cafeaua proaspata si fierbinte mai mult timp, totul pentru confortul tau.

      Capacitatea maxima pentru rezervorul de apa este de 1.25 litri, timp in care poti prepara pana la 12 cesti de cafea. Cafetiera este prevazuta si cu plita incalzita, astfel ca daca lasi un timp mai indelungat cafeaua, aceasta se va pastra la o temperatura optima, usor calda, ca si cum ar fi fost atunci pregatita.

      In caz de inactivitate, sistemul de oprire automat va scoate din functie cafetiera Russell Hobbs, ca element de prevenire a incidentelor neprevazute. Piciorusele anti-alunecare asigura o aderenta buna pe orice suprafata astfel incat aceasta sa aiba stabilitate.

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifca oferta pret


        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cafetiera cu rasnita Russell Hobbs 22000-56, 1025 W, 1.25 l, 12 cesti, Negru/Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *